Avantura duha | Avantura čitanja | Avantura pisanja

Fokus

Transmisioni mehanizmi monetarne politike

Transmisioni mehanizmi monetarne politike
Cena 599 DIN 
PDV (10%) 60 DIN 
Troškovi slanja 300 DIN 
PDV (20%) 60 DIN 
Svega 1.019 DIN 
-+
Mr Marina Đorđević

U studiji autor prikazuje jedan izuzetno složen problem, koji u dosadašnjoj literaturi nije dovoljno razjašnjen. Autor prezentuje izuzetno složenu teorijsku i empirijsku problematiku, daje sintezu savremenih shvatanja i celovitu ocenu proučavanja transmisionih mehanizama monetarne politike, sa posebnim osvrtom na monetarnu transmisiju u našoj zemlji.

Ćirilica; broširani povez; 190 strana;

Islam i poslovna etika

Islam i poslovna etika
Cena 900 DIN 
PDV (10%) 90 DIN 
Troškovi slanja 300 DIN 
PDV (20%) 60 DIN 
Svega 1.350 DIN 
-+
Dr Ranko Orlić

Hrestomatija najznačajnijih tekstova o islamu sa stanovišta poslovne etike. ...Svaki musliman je obavezan da bude moralan u svojim svakodnevnim poslovnim aktivnostima i odgovoran prema zajednici u kojoj živi. On mora da motri na svoje poslovne prakse, da odstranjuje iz organizacije svaku aktivnost koja je haram, da se posveti proizvodnji i halal aktivnostima i da doprinosi čovečanstvu i islamskoj zajednici."

Priredio prof. dr Ranko Orlić.

Ćirilica; broširani povez; 130 strana;

Maska u koferu

Maska u koferu
Cena 800 DIN 
PDV (10%) 80 DIN 
Troškovi slanja 300 DIN 
PDV (20%) 60 DIN 
Svega 1.240 DIN 
-+
Mr Vesna Baltezarević

Prijteljstvo počinje pred vratima koja čekaju da budu otvorena. Skinite masku i uđite da upoznate svet koji gradi spone među ljudima, bilo da stoje sami ili u organizovanim grupama. Most za prijateljstvo se gradi komunikacijom, odnosno dvosmernim verbalno-neverbalnim kontaktom. Istina, lice bez maske je lepota odnosa sa javnošću.

Nagrada Udruženja propagandista Srbije za izdavački projekat iz struke za 2006. godinu.

Latinica; tvrdi povez; 132 strane;

Radar budućnosti

Radar budućnosti
Cena 1.500 DIN 
PDV (10%) 150 DIN 
Troškovi slanja 300 DIN 
PDV (20%) 60 DIN 
Svega 2.010 DIN 
-+
Mr Pero Mičić

Važni trendovi, tehnologije i teme za budućnost. Futuristički pogled u sadašnjost. Čita se uzbudljivo kao roman. Utemeljen kao multidisciplinarna studija.

Prevod sa nemačkog: Sanja Karanović

Latinica; tvrdi povez; 280 strana;

Mobing: komunikacija na četiri noge

Mobing: komunikacija na četiri noge
Cena 1.000 DIN 
PDV (10%) 100 DIN 
Troškovi slanja 300 DIN 
PDV (20%) 60 DIN 
Svega 1.460 DIN 
-+
Dr Vesna Baltezarević

Prvo delo u nas koje se na sveobuhvatan i angažovan način bavi problemom zlostavljanja na poslu. Teorijska razmatranja upotpunjena su istinitim svedočanstvima žrtava mobinga, kao i rezultatima ankete sprovedene među zaposlenima u državnim i privatnim firmama.

Latinica; tvrdi povez; 205 strana;

ISTINE I ZABLUDE O PR-u

Cena 800 DIN 
PDV (10%) 80 DIN 
Troškovi slanja 300 DIN 
PDV (20%) 60 DIN 
Svega 1.240 DIN 
-+
Biljana Oljača
Ova knjiga je priča o PR-u. Šta jeste i šta PR nije.
Knjiga je drugačija od svih koje ste iz ove oblasti do sada pročitali. Sa  veoma malo teoretisanja i sa mnogo primera kako se PR  (ne)primenjuje u praksi.
Na  zanimljiv način je u knjizi opisano kako se sve danas može postati PR menadžer. I zašto PR struka  -  koja za cilj ima izgradnju imidža kompanija i pojedinaca  -  i sama ima loš imidž. Odnosi s medijima, krizni PR, interni PR i svi ostali segmenti PR struke,  čitaocu su  približeni na jednostavan način. Tako će svi koji ovu knjigu budu pročitali, iz nje izvući pouke koje će u budućnosti, u poslu i životu, sigurno moći primeniti. Jer, sve oko nas je PR!
U knjizi će čitaoci dobiti i savete u vidu životnih lekcija. Jer, svi nas pripremaju za posao, niko nas ne priprema za život. Kako prevazići neuspehe, kako se ne obazirati na mišljenja drugih ljudi, i kako ne treba očekivati da vas bilo ko, na životnom putu, podrži. Uostalom, kada u životu neka odluka naiđe na veliko osporavanje, njen uspeh je zagarantovan.
Ključna poruka ove knjige je da u životu uvek treba da sledimo svoje snove. I nikada ne odustajemo od njih.
Latinica, broširan povez, 208 strana
Subscribe to RSS - Fokus

VRH